Kan du lösa din utmaningar själv?

2022-06-09

Majoriteten vi träffar säger att de kan läsa sin träning själv, de behöver bara motivation. Fast är det verkligen verkligheten?

Mötet

För att du ska kunna bli medlem hos oss på All The Way Gym behöver en medlem bjuda in dig eller så behöver du ansöka på hemsidan. Vår första träff är en personlig hälsoplan där vi går igenom; bakgrund, erfarenheter, målsättningar, förutsättningar, skador och diverse smärtproblematik samt skaffar oss en uppfattning om vem du är! Detta gör vi för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga vis och hjälpa dig anpassa din träningsstart utifrån din nivå och dina kunskaper! Helt enkelt för att du ska kunna skapa långsiktiga rutiner. Vi vill helt enkelt erbjuda dig en personligare produkt och tjänst.

Därför erbjuder vi regelbundna uppföljningar, support på gymmet när du är här och tränar. Vi rekommenderar även vad du bör köpa för att det ska bli så bra som möjligt men självklart har du absolut en fri vilja att välja det du tror passar dig.

Kloka beslut?

Människan är primärt driven utifrån känslor, exempelvis motivation och inspiration. Ofta känner vi oss peppad och därför köper vi ett medlemskap som vi har kommit över på nätet. Kolla över våran vardag med vilka dagar vi ska träna eller vilka tider som passar eller hur barnpassningen ska ske för att saker inte ska komma ivägen, det kollar vi sällan över. Samt vet vi vad vi ska göra i gymmet för att uppnå de önskade resultat vi vill ha om 6-12 månader?

Motivation och inspiration driver någon ett tag, i ur och skur. Däremot kan inte motivationen och inspirationen driva en person år ut och år in. Därför bör vi investera i ett medlemskap som hjälper människor när det är jobbigt. Det är de svåra tiderna som gör att rutinerna faller.

Utmaningen vi har i branschen är att få någon att förstå att de behöver ibland investera mer än ett vanligt medlemskap i sig själv.

Helhetsbilden

Om vi bryter ner scenariet majortieten har när de ska börja träna så kommer vi ner till “Jag behöver bara motivation så jag kommer igång, jag kan detta med träning och läser mycket”. Ofta är problemet inte att komma igång utan att behålla rutinen. Det vanligaste problemet som finns i Sverige idag är att folk inte rör sig tillräckligt men de som faktiskt har tränat, så är utmaningen att kvarhålla rutinen och hitta lösningar när vardagslivet är tufft. När jobb, familj eller högtider kommer.

Ovannämnd mening är anledningen till att vi skriver detta. Vi vill hjälpa människor att lista ut; Kan de lösa sin problematik själva och vet folk hur träning fungerar för att kunna lägga ihop sin egen träning. Det är många som säger att de är all in, låt oss se om det faktiskt stämmer, för ofta är det också all out när man är all in.

Nu blir det allvar

Vi vill hjälpa dig som läser detta och behöver komma igång med träningen genom att förse dig med en personlig hälsoplan där vi går igenom:

  • Din bakgrund
  • Vilka förutsättningar du har
  • Dina målsättningar
  • Skador
  • Smärtor

Allt för att du ska få en anpassad och individuell plan att starta upp med.

Vi använder cookies, tyvärr är dessa inte ätbara 🍪

Genom att använda denna sida eller stänga detta meddelande accepterar du vår cookiepolicy.