FAQ

Vi förstår att du har frågor, vi försöker svara på de vanligaste frågorna nedan. Vi ber om ursäkt om du inte tycker vissa svar tillfredställer dig. Det är svårt att ge ett svart och vitt svar när vi jobbar individuellt med alla våra medlemmar. Vill du veta exakt hur det kommer se ut för dig kommer det alltid vara bäst att ansöka om en personlig hälsoplan så börjar vi med ett telefonsamtal.

Vi är en träningsanläggning där du kommer och tränar för att uppnå dina målsättningar. Oavsett form, längd eller bakgrund är alla välkomna hos oss. Vi går hela vägen med alla våra medlemmar och du får support från dag 1. Alla börjar med att ansöka om att göra en personlig hälsoplan där vi går igenom; din träningsbakgrund, vilka erfarenheter du har, hur dina förutsättningar ser ut och om du har skador eller smärtsymptom. Detta gör vi för att kunna komma fram till en plan för dig att börja med så du kommer igång och inte upprepar samma gamla misstag.

Vi fokuserar främst på support till våra medlemmar. De som tränar hos oss är primärt de som behöver hjälp med sin träning eller nå sin målsättning, samt de som vill ha rymligt med plats och där redskap alltid ska vara tillgängligt. Passar du in i beskrivningen så är vi träningsanläggningen för dig.

Vi förstår att pris är en relevant fråga. Däremot redovisas inga priser på hemsidan då vi bygger upp din tjänst efter dina behov och förtusättningar under den personliga hälsoplanen. I slutet av mötet gå vi igenom din plan som du bör starta med och priserna. I slutet av mötet har du möjlighet att tacka ja eller nej.

Oavsett vart du tränar kan du alltid använda ditt friskvårdsbidrag. Är vi inte knutna till portalen ni använder via ditt arbete så kan du hämta ut ett kvitto via “mina sidor” och skicka in till företaget som sköter er friskvård. Företaget får inte neka ditt kvitto.

För medlem:
Gå in på medlemssidan i appen. alt dator. Logga in i högra hörnet på webbläsaren eller i menyn på mobilen i högra hörnet.

Gör så här:

  1. Hem → Träningskort
  2. Scrolla vänster på ditt medlemskap
  3. Tryck på “Hämta samlingskvitto”
  4. Välj tidsspann
  5. Tryck på “Hämta samlingskvitto”

Totala beloppet för perioden du väljer visas för dig innan du hämtar kvittot.

Träningsanläggningen finner du på Djäknegatan 33. Dörren som är brevid ingången till Citygaraget. Vi har en blå folierad dörr med en stor blå skylt över.

Dörren är alltid öppen 05:00 - 23:00 för våra medlemmar. Är du inte medlem så är våra bemannade tider:

  • Mån - Tor: 08:00 - 20:00
  • Fre: 08:00 - 18:00
  • Lör: 09:00 - 17:00
  • Sön: Obemannat, endast tillgängligt för medlemmar.

Observera att bemannade tider kan variera röda dagar, sommar och högtider.

Alla våra medlemmar får alltid någon form av support. Vissa behöver mer och vissa behöver mindre. Vi har alltid en personlig tränare eller instruktör tillgänglig under våra bemannade tider som finns för dig om du skulle behöva hjälp med tex; Teknik i en övning, byta ut en övning i ditt träningsprogram, ställa frågor om kost, träning eller smärta och mycket mer.

Om du väljer personlig träning så kommer en tränare ringa dig efter du har gjort din personliga hälsoplan och boka in tider där ni ska träffas.

En personlig tränare hjälper dig anpassa träningen efter dina erfarenheter och väljer bra övningar för att du ska komma dit du vill. Tillsammans sätter ni båda upp en struktur för hur många gånger i veckan du ska träna och vad du ska göra baserat på dina behov och dina förutsättningar. Du kommer få hjälp med justeringar om och när det behövs samtidigt som din PT är din personliga kontaktperson. Din tränare sköter alla anteckningar så du slipper hålla koll. Alla våra personliga tränare kan även jobba med kost och det ingår i paketet som byggs upp under din personliga hälsoplan. Vi vill hjälpa dig anpassa träningen till vardagslivet, vardagslivet ska inte anpassas till din träning- samt ska det vi göra våra långsiktigt. Detta ska vara en långsiktig investering, inte ett litet kapitel i nuet

Hos oss får föräldrar ta med sig sina barn, oavsett ålder! Du ansvarar för att dina barn inte stör andra medlemmar. Varje omklädningsrum har utrymme för att ställa barnvagnen då den inte får vara på gymgolvet.

Om du kör till oss så kan du parkera i Citygaraget för 18kr/h. Du kör in som vanligt och när du är klar med din träning så betalar du din parkering i vår receptionen innan du går tillbaka till bilen. Du kan även köpa parkeringsbiljetter om du tränar på tider när vi inte är på plats. Har du cykel så parkeras dom vid hansa kompaniet eller på kalendegatan. Cyklar tass inte med in i träningsanläggningen.

Sparkcyklar är tillåtna att ta in i omklädningsrummet.

Är du medlem så är det antagligen en uppföljning för att kolla hur det är med dig. Är du inte medlem så kontaktar vi dig enbart om du har skickat in ditt intresse till träning eller ansökt om en personlig hälsoplan. Alternativt kan det vara en av dina vänner som har rekommenderat oss att ringa dig då dom tror du hade trivits hos oss på All The Way Gym.

Vi ringer aldrig någon utan att ha blivit ombedda att ringa.

Vi erbjuder dagspass eller veckopass. Fri provträning erbjuds sällan och när vi gör det annonserar vi ut det på våra sociala medier. Lite oftare får våra medlemmar ta med sina vänner utan extra kostnad lite då och då.

Varför är ni restriktiva med provträning?

Vi vill lägga majoriteten av vårt fokus på våra medlemmar eller på dom som har bestämt sig att komma igång. Eftersom vi assisterar alla våra medlemmar på något vis måste vi vara eftertänksamma med vår tid.

Vi lägger upp alla våra tjänster på autogiro. Om du önskar kan du betala ett önskat eller hela belopp på ett eller flera tillfällen.

Alla våra tjänster har 1 månads uppsägningstid.

Vi har varierade upplägg beroende på vad vi kommer överens om under din personliga hälsoplan.

Vårt mål är att du inte ska behöva säga upp. Hälsa och träning är en kamp med dalar och berg. Har du inte kommit igång som du önskade så kontakta oss innan du väljer att säga upp så ser vi vad vi kan hjälpa dig med.

Annars görs en uppsägning på mail till: info@allthewaygym.se

Vi använder cookies, tyvärr är dessa inte ätbara 🍪

Genom att använda denna sida eller stänga detta meddelande accepterar du vår cookiepolicy.